Gıda sektörünün farklı paydaşlarını Gıdada Etki Konferansı’nda bir araya getirdiklerini söyleyen Foodback Kurucu Ortağı Tuğçe Ergün Cireli, “Küresel bir iklim ve gıda krizinin içerisindeyiz. Değişen koşullar sebebiyle yetersiz beslenmeye ilişkin daha büyük sorunlar ise kapıda. Dördüncü senesine girdiğimiz Gıdada Etki Konferansı’nda, gıda sisteminde sürdürülebilir bir etkinin sağlanması için sektörel paylaşımın önemini yeniliyoruz. Türkiye’nin dünyada önemli bir tarım ülkesi olması için teknolojiyi entegre etmesi, sektör temsilcilerinin inovatif girişimlere alan tanıması ve bir arada çalışması çok önemli” dedi.
Related Posts
Samsun’da İşletmelere Dara Uyarısı
- Seher Alp
- 22 Kasım 2024
- 3 min
- 0
Samsun Ticaret İl Müdürlüğü, işletmeleri ambalaj darası düşmeleri konusunda uyardı.
ABD Hazine Bakanı için ‘mülakat’ yolda
- Seher Alp
- 21 Kasım 2024
- 1 min
- 0
ABD’nin seçilmiş Başkanı Donald Trump yeni Hazine Bakanı için mülakatlara hazırlanıyor.
AB’den Eylül’de 9,6 milyar euro dış ticaret fazlası
- Seher Alp
- 20 Kasım 2024
- 1 min
- 0
Avrupa Birliği (AB), eylül ayında 9,6 milyar euro dış ticaret fazlası verdi.